Den første AI-drevne plattformen for eiendomsforvaltning, compliance og bærekraft.

__wf_reserved_arv

Vi samarbeider med 100+ ledende offentlige eiendomseiere, kommersielle eiendomsselskaper, anleggsforvaltere og entreprenører.

Ledende selskaper bruker Findable for å få kontroll over eiendommene sine

Fremtiden er AI-drevet
eiendomsforvaltning

Findable er mer enn et vanlig drift- og dokumentsystem som fortsatt krever manuelle prosesser. Vi kombinerer AI og automatisering med eiendomsteknologi for å gjøre bygninger tryggere, bærekraftige og mer lønnsomme for eiendomsbesittere.

Fakta om Findable

Findable ble grunnlagt i Norge i 2020. Vi er blant de raskest voksende proptech-selskapene, og er stolte av å ha ledende forvaltere som kunder over hele Skandinavia og Europa.

__wf_reserved_arv__wf_reserved_arv__wf_reserved_arv

1,5M

Dokumenter i plattformen

100+

Ledende eiendomsselskaper som bruker Findable

7x

Bedriftsvekst fra 2022 til 2023

Bærekraft er i
vårt DNA

Vi er dedikerte til å hjelpe bygg- og eiendomsforvaltningsindustrien med å redusere klimagassutslipp ved å gjøre det lettere å forlenge levetiden til bygninger og gjenbruke materialer.

__wf_reserved_arv__wf_reserved_arv

Misjon

Bringe AI og ekte automatisering til det eiendomsbransjen for å sikre tryggere, mer bærekraftige og lønnsomme bygninger... og en enklere hverdag for driftspersonalet.

__wf_reserved_arv

Lønnsomme bygninger

Vi strever etter å innovere den kommersielle eiendomsbransjen ved å bygge revolusjonerende teknologi for å skape mer lønnsomme eiendomsbedrifter.

__wf_reserved_arv

Tryggere bygninger

Ulykker kan skje når man ikke følger standarder og rettningslinjer. Vi er dedikerte til å bygge intelligent teknologi for å lette compliance-byrden og skape tryggere bygninger for menneskene som bor og jobber der.

__wf_reserved_arv

Bærekraftige bygninger

Byggebransjen er en massiv forbruker av naturressurser og genererer en stor andel av globale karbonutslipp. Vi er her for å hjelpe bransjen til å bli bærekraftige og opprettetholde lønnsomheten i møte med den økende mengden miljøreguleringer.

__wf_reserved_arv

Økt trivsel på jobb

Vi bringer AI inn i eiendomsforvaltningsbransjen for å løse verdens kjedeligste oppgaver knyttet til byggedokumentasjon, lovkrav og administrasjon. Oppgaver, som ingen mennesker liker å gjøre. Vi jobber for for å minske arbeidsmengden for driftsledere slik at arbeidsdagene blir litt morsommere.

__wf_reserved_arv

Lønnsomme bygninger

Vi streber etter å innovere den kommersielle eiendomsbransjen ved å bygge revolusjonerende teknologi for å skape mer lønnsomme eiendomsbedrifter.

__wf_reserved_arv

Tryggere bygninger

Ulykker skjer på grunn av utilstrekkelig overholdelse. Vi er forpliktet til å bygge intelligent teknologi for å lette overholdelsesbyrden og skape tryggere fasiliteter for menneskene som bor og jobber der.

__wf_reserved_arv

Bærekraftige bygninger

Byggeindustrien er en massiv forbruker av naturressurser og genererer en stor del av globale karbonutslipp. Vi er her for å hjelpe industrien til å bli grønn med svarte tall og møte den økende mengden miljøregulering

__wf_reserved_arv

Mer glede for mennesker

Vi bringer AI inn i eiendomsforvaltningsbransjen for å løse verdens mest kjedelige oppgaver knyttet til byggedokumentasjon, overholdelse og administrasjon. Oppgaver, som ingen mennesker liker å gjøre. Vi kjemper for å lette arbeidsmengden for anleggsledere, noe som gjør dagene på jobben mer herlige.

__wf_reserved_arv

Møt vårt team av AI-eksperter og tech-gründere

Findable ble startet erfarne utviklere og seriegründere. Ta gjerne kontakt for å lære mer om oss.

__wf_reserved_arv

Fredrik Halmøy Wisløff

Administrerende direktør og medgründer

__wf_reserved_arv

Linn Kristin Stokvik

Ingeniørsjef og medstifter

Søndre Malde Pedersen

COO og medgründer

Fredrik Halmøy Wisløff
Administrerende direktør og medgründer

fredrik@findable.no
+47 905 11 059

Sondre Malde Pedersen
COO og medgründer

sondre@findable.no
+47 414 81 285

Knut Hellan
CTO og medgründer

knut@findable.no

Linn Kristin Stokvik
Head of Engineering

linn@findable.no

Oliver Vaage
Salgssjef

oliver@findable.no
+47 976 41 197

Bli med på å transformere det globale eiendomsmarkedet med AI-teknologi

__wf_reserved_arv